Tájékoztató

Általános Tájékoztatás


Üdvözöljük Önt a Pallagi Dekor webáruházában.


Kérjük figyelmesen olvassa el az ismertetőt és az Általános Szerződési Feltételeket. Webáruházunkban az általunk forgalmazott termékeknek csak egy szűkebb szegmensét tartalmazza. A termékek jellemzően függönykarnisok, ezek kiegészítői, stb. amelyek nem igényelnek személyes konzultációt. Specifikus termékeket a szakmai adottságok miatt a bemutatótermünkben tudja megtekinteni, kiválasztani, megvásárolni nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével, de az így történt vásárlás nem tekinthető internetes vásárlásnak.

A szakmai segítséget és tájékoztatás a webáruházban történő vásárláshoz is természetesen megadjuk. Amennyiben bizonytalan a termékkel kapcsolatban, illetve műszaki tanácsadásra van szüksége hívja bizalommal kollégánkat vagy kérjen tájékoztatást emailban. (kapcsolat menüpont) A webáruházban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat: - előre történő banki átutalás - utánvételes fizetés - csekken, vagy postautalványon történő fizetés - egyéb – fizetés az üzletben

A webáruházban forgalmazott termékek jellemzően raktárkészleten lévő áruk így szállításuk várhatóan egy-négy hét, de a szállítás pontos idejéről tájékoztató e-mailt küldünk és rendelése csak abban az esetben realizálódik amennyiben a várható szállítási időt és szállítási árajánlatot, illetve bemutatótermi átvétel idejét elfogadja. Webáruházunk még feltöltés alatt van, de az oldal már működik és a már feltöltött termékekre megrendeléseket fogadjuk az Általános Szerződési Feltételek elfogadása mellett. Webáruházban történt vásárlás folyamatáról és a szerződéses feltételekről az Általános Szerződési Feltételek menüpontban kap tájékoztatást.

 
Kínálatunk folyamatosan bővül ezért érdemes visszalátogatni hozzánk!