Fizetési lehetőségek

Fizetési mód kíválasztása:

Banki átutalás:

Amennyiben fizetési szándékát banki átutalással választotta a fizetendő összeget, az Unicredit banknál vezetett Pallagi In-tex Bt: 10918001-00000041-18200006 számlaszámra szíveskedjen előre átutalni. A kiszállított termék átvételét és kifizetését, átvételi elismervényen kell aláírni. A számlát a kiszállításkor küldjük. Kérjük, hogy a terméket a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni! Amennyiben termékeinken kifogást észlel, kérjük azonnal értesítsen minket.

 __________________________________

 

Fizetési mód kíválasztása:

Utánvét:

Amennyiben fizetési szándékát utánvéttel választotta, kérjük vegye figyelembe, hogy a Magyar Posta  2000 Ft kér csak az utánvét lebonyolításáért amit kénytelenek vagyunk vevőinkre hárítani. Vidékre vagy az ezt meghaladó értékhatártól kérjük válasszon az egyéb felsorolt fizetési módok közül (banki átutalás, csekk vagy postai utalvány, egyéb.) A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmazni fog. A kiszállított termék átvételét és kifizetését, átvételi elismervényen kell aláírni, valamint kifizetni a futárnak. A készpénzfizetési számlát a kiszállításkor küldjük! Kérjük, hogy a terméket a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni! Amennyiben termékeinken kifogást észlel, kérjük azonnal értesítsen.

 ____________________________________

 

Fizetési mód kíválasztása:

Csekk vagy postautalvány

Amennyiben fizetési szándékát csekk vagy postautalványon választotta, kérjük továbbítsa felénk rendelési igényét, mely alapján elkészítjük a megrendelés összesítőjét és visszaigazoló levelét ami minden várható költséget tartalmazni fog. Amint elfogadta visszaigazolásunkat, kérjük a fent megadott cég nevére kiállítani a csekket vagy postautalványt az összeggel együtt. A vételár beérkezése után, a termék kiszállításra kerül az egyeztetett időpontban, amely átvételét átvételi elismervényen kell aláírni. A készpénzfizetési számlát a kiszállításkor küldjük! Kérjük, hogy a terméket a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni! Amennyiben termékeinken kifogást észlel, kérjük azonnal értesítsen.

 ____________________________________

 

Fizetési mód kíválasztása:

Egyéb:

Amennyiben fizetési szándékát ebben a módban választotta, kérjük továbbítsa felénk rendelését, és biztonsági okok miatt kérjük személyes megjelenését üzletünkben (1097. Budapest, Könyves K. krt. 12-14.) a megrendelés véglegesítése miatt. Ebben az esetben a megrendelt termékre 50% előleget kérünk. A fennmaradó összeget az áru átvételekor üzletünkben vagy kiszállítás esetén a futárnak kell megfizetni. A kiszállított termék átvételét és kifizetését, átvételi elismervényen kell aláírni. A készpénzfizetési számlát az esetleges kiszállításkor küldjük. Kérjük, hogy a terméket a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjenek megvizsgálni! Amennyiben termékeinken kifogást észlel, kérjük azonnal értesítsen.